close

Brandbeveiliging voor bedrijf en organisatie

Brand is misschien wel het meest vernietigende dat uw bedrijf of organisatie kan overkomen. Toch wordt brandveiligheid vaak onderschat. Wist u dat veel bedrijven failliet gaan na een brand? Er bestaan verschillende oplossingen voor brandbeveiliging. Welke het beste past bij uw organisatie hangt onder meer af van locatie, branche en voorraad. Wij denken graag mee over een brandbeveiligingsoplossing die ideaal is voor uw situatie.

Brandbeveiliging

Zeker bij brandbeveiliging telt de kwaliteit van het systeem. Dat heeft onze prioriteit: uw veiligheid staat immers voorop! Concept Facilities werkt dan ook uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. We begeleiden het volledige proces: van ontwerp tot en met de oplevering. Uiteraard zorgen we ervoor dat de brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen altijd voldoen aan de geldende regelgeving uit het Bouwbesluit 2012 (NEN2535 & NEN2575).

Brandbeveiliging
Brandmeldsystemen

Brandmeldsystemen

Onze bedrade brandmeld- en ontruimingssystemen zijn altijd van Siemens. Met de Siemens Cerberus Pro lijn brandmeldcentrales haalt u een robuust en zeer betrouwbaar systeem in huis. Wij leveren alleen A-merk brandmeldinstallaties die voldoen aan de EN 54 (Europese normering).

Draadloos gemak

Draadloze brandmeldsystemen zijn een voordelige keuze omdat de installatiekosten minimaal zijn. Concept Facilities levert daarom ook draadloze brandmeldsystemen zoals de baanbrekende draadloze SmartCell brandmeldcentrale van EMS. Deze SmartCell centrale is een gecertificeerd brandmeldsysteem en voldoet aan de eisen van EN 54 (Europese normering).

Draadloos gemak
Kleine blusmiddelen

Kleine blusmiddelen

Brandblussers, haspels voor brandslangen en de bijbehorende noodverlichting of vluchtwegsignalering: bij Concept Facilities vinden we brandbeveiliging een totaalconcept. We kennen de wet en beschikken over veel praktische knowhow. Installatie en onderhoud van deze kleine blusmiddelen regelen wij voor u.

Controle en onderhoud BMI

Ook voor het jaarlijkse onderhoud van uw brandbeveiligingssystemen en brandblusmiddelen kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange samenwerking met Lobeco Fire + Security bieden wij u een onderhoudsovereenkomst conform de EN 54. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Veiligheidsscan?

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met waar u goed in bent: uw business dus. Wel zo prettig om niet te hoeven omkijken naar de brandbeveiliging. Een onafhankelijke veiligheidsscan laat zien of u de juiste maatregelen hebt getroffen en waar mogelijk zwakke plekken zitten.