close
Categorie: Nieuws
Hits: 2262

Alarmsysteem voor thuis – actie

 

U beschermt uw woning optimaal tegen inbraak, overstroming én brand met een hoogwaardig Ajax alarmsysteem. Het systeem is draadloos, staat in verbinding met uw smartphone én ziet er goed uit. Ajax alarmsystemen zijn sensoren voor bewegingsdetectie, maar ook rookmelders en sirenes. Bovendien is het Ajax alarmsysteem slim: het kan zien of er een persoon loopt of bijvoorbeeld een huisdier. Geen vals alarm door een sluipende kat dus!

 

 Alarmsysteem voor thuis laten installeren

Draadloos alarmsysteem met intuïtieve bediening

Het Ajax alarmsysteem leveren wij in zwart of wit - het design is helemaal van nu: strak en minimalistisch. Installatie is eenvoudig, de bediening intuïtief. Het draadloze alarmsysteem wordt direct gekoppeld aan de meldkamer, of u laat het doorschakelen naar een mobiele telefoon zonder abonnement. De batterijen van de verschillende componenten van het alarmsysteem gaan wel zeven jaar mee - de back-upbatterij houdt het nog 10 uur vol.

 

Alle sensoren, rookmelders en sirenes zijn verbonden aan een Ajax hub centrale.

 

Concept Facilities levert het Ajax alarmsysteem met:

  • Ajax Hub (router)
  • twee passief infraroodsensoren
  • twee magneetcontacten
  • twee brandmelders
  • gebruik van de app
  • gratis afstandsbediening

 

 

Onze actie

In maart en april nu voor € 985,- *

* inclusief 21% btw, arbeidsuren en voorrijkosten

 

 

Wilt u gebruik maken van de actie stuur dan een bericht via ons contactformulier met in de onderwerpsregel “Actie Ajax alarmsysteem”

 

 Lees meer over onze alarmsystemen voor thuis