close

Alarmsysteem voor uw bedrijf of organisatie

Met een alarmsysteem staat u direct 1-0 voor. Want een basic alarmsysteem schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af. Geavanceerde alarminstallaties bieden nog veel meer technologische voordelen waardoor uw bedrijfspand en uw spullen beter beveiligd zijn. Inbraakpreventie begint met een goed alarm.

Systemen / merken

Goedkoop is duurkoop. Als er een cliché is dat opgaat in de beveiliging ... Goede alarmsystemen overtreffen de aanschafwaarde dan ook altijd. Bij Concept Facilities werken we bewust alleen met merken die scherp zijn op nieuwe ontwikkelingen zoals Hikvision, Vanderbilt, Paxton en CDVI en die hun waarde ruimschoots hebben bewezen. 

Systemen en merken
Alarm systeem afgestemd op uw situatie

Afgestemd op uw situatie

Standaard bestaat niet in de beveiliging. Een alarmsysteem stemmen wij altijd volledig af op uw situatie. Locatie, bezoekersaantallen, branche: talloze factoren spelen een rol in de keuze voor het optimale alarmsysteem voor uw bedrijf. Honderd procent maatwerk - dát is onze standaard.

Onderhoud en alarmopvolging

Met de installatie is het alarmsysteem nog niet af. Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk. En ook over de alarmopvolging moet worden nagedacht. Want wie krijgt een melding als het alarm af gaat? U of de meldkamer? Op basis van een doordachte risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging bij uw bedrijf goed en veilig organiseert. 

Veiligheidsscan?

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met waar u goed in bent: uw business dus.
Wel zo prettig om dan niet te hoeven omkijken naar de beveiliging. Een onafhankelijke veiligheidsscan laat zien of u de juiste maatregelen hebt getroffen en waar mogelijk
nog zwakke plekken zitten.