close

Camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole

Veiligheid is niet te koop. Als een inbreker wil, komt hij toch wel binnen. Check. Maar u kunt wel proberen het indringers zo lastig mogelijk te maken. Met slimme camerabewaking, een goed alarmsysteem en geavanceerde toegangscontrole houdt u indringers makkelijker buiten de deur. Inbraakpreventie is bovendien niet per se duur. Uw veiligheid wel: die is goud waard.

Bedrijfsbeveiliging

De continuïteit van de bedrijfsvoering staat na een inbraak of brand altijd enorm onder druk. Goede beveiliging is dan ook perfect afgestemd op uw bedrijf en de lokale omstandigheden: waar zitten de zwakke plekken? Die pakken we aan.

Woningbeveiliging

"Bij ons valt niets te halen. Er hangen geen Rembrandts aan de muur, we hebben geen dure juwelen." En toch: de kans op een inbraak is reëel. Vaak zijn inbrekers helemaal niet uit op luxegoederen maar gewoon op geld, televisies of accuboren. Eén ding staat vast: een inbraak geeft altijd ellende. Juist dát wil je voorkomen.

Image

Laatste nieuws

Waar vind je Concept Facilities

Meer informatie of offerteaanvraag

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Meer informatie of een offerte ontvangen?