close

Concept Facilities support

Met de installatie van camera’s, alarmsystemen en brandmeldsystemen is de beveiliging van je bedrijfspand afgerond. Natuurlijk blijven wij wél support leveren: voor (preventief) onderhoud van de apparatuur, voor software-updates en bij vragen over de koppeling met de app of meldkamer. Een veilig idee!

Service en onderhoudscontracten

Service en onderhoud maken deel uit van ons beveiligingspakket. Jaarlijks lopen we alle door ons geleverde en geïnstalleerde systemen na - dat is ook een must voor de verzekering en de certificering van de inbraakbeveiliging. Afhankelijk van de geleverde systemen en apparatuur, van de situatie op jouw bedrijf en van je eigen kennis en expertise bespreken we samen hoe we het contract verder invullen. Wil je vaker een technische check? Wil je dat we ook komen als het alarm afgaat? Onze service is altijd maatwerk!

Service en onderhoudscontracten
Veiligheidsscan voor bedrijven

Veiligheidsscan voor bedrijven

Hoe groot het risico bij jouw bedrijf is op inbraak of brand is afhankelijk van diverse factoren. Die hangen samen met onder meer de sector waarin je opereert, de locatie van het bedrijfspand en de omvang van je bedrijf. Om je inzicht te geven in de veiligheidssituatie bij jouw bedrijf voeren we een uitgebreide veiligheidsscan uit. We kijken met een kritische blik naar mogelijke zwakke plekken en geven je advies hoe je de veiligheidssituatie kunt verbeteren.

Downloads

Technisch en dus ingewikkeld. Dat kan, maar hoeft niet. Zeker niet met een goede handleiding.

Hieronder vindt u de handleidingen van al onze producten. U kunt ze gratis downloaden.

Toch nog vragen? Bel of mail ons gerust!