close

Over Concept Facilities

Uw veiligheid is onze zorg. Al sinds 2009 voeren wij die slogan met trots. Veiligheid is volgens ons de optelsom van gezond verstand, technologische innovatie én slimme combinaties van diensten en producten. Toch is de uitkomst van die optelsom voor geen klant hetzelfde. Maatwerk is onze gouden standaard. Wel zo veilig!

Onze visie

Veiligheid begint bij uzelf. Goede sloten en verlichting, om maar iets te noemen. Alarmsystemen, camera’s en andere technische middelen verbeteren de beveiliging van uw pand of woning. Hoe u die optimalisatie het beste vormgeeft: dat is ons vak. Wij denken graag mee hoe wij met onze knowhow en expertise voor u het verschil maken.

Systemen op maat

Systemen op maat

Risico’s zijn nooit standaard. Veiligheid kan dus ook nooit one size fits all zijn. Met een beveiligingsoplossing op maat kiest u voor een serie maatregelen die optimaal zijn afgestemd op de specifieke veiligheidsrisico’s waar uw bedrijf mee te maken heeft. Voor een maximaal effect.

Veiligheidsscan voor bedrijven

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met waar u goed in bent: uw business dus. Wel zo prettig om niet te hoeven omkijken naar de beveiliging. Een onafhankelijke veiligheidsscan laat zien of u de juiste maatregelen hebt getroffen en waar mogelijk zwakke plekken zitten.

Systemen en merken