close

Inbraakbeveiliging Alkmaar

Wilt u weten of en hoe u uw bedrijf of woning in Alkmaar optimaal kunt beveiligen tegen inbraak en brand? Wij denken graag met u mee voor de efficiëntste oplossing voor uw bedrijfspand, kantoor of woning.

Bel of mail ons voor meer informatie!

Alarmsystemen

Een goed inbraakalarmsysteem is modern, cyber-secure en robuust. U wilt zeker weten dat het werkt en erop kunnen vertrouwen. Concept Facilities heeft veel ervaring met de inbraakalarmsystemen van Vanderbilt die tot risicoklasse 4 gaan. De systemen van dit A-merk worden bij veel musea, bankfilialen, MKB-bedrijven en woningen toegepast. Als erkend installatiebedrijf leveren wij uitsluitend A-merken die voldoen aan de Europese norm EN50131.

Alarmsystemen
Beheer op afstand

Beheer op afstand

Met een modern inbraakalarmsysteem beheert u codes, programma’s en instellingen snel en makkelijk op afstand, via een beveiligde app bijvoorbeeld. Door  inbraakalarmsystemen op afstand te monitoren kunnen de frequentie en kosten van het onderhoud verminderd worden. Dat scheelt! Bovendien kunt u met dezelfde app hekwerken, deuren of verlichting bedienen.

Geïntegreerde beveiliging

Videobewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging in één systeem: zo’n geïntegreerde oplossing is niet alleen ontzettend efficiënt, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Uw medewerkers bedienen vanaf één plek de beveiligingsinstallatie op meerdere locaties. Geïntegreerde beveiligingsoplossingen zijn bijna altijd maatwerk. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van standaardsystemen en beschikbare integraties zijn de kosten beheersbaar en is een investering snel terugverdiend.

Geïntegreerde beveiliging
Meldkamer en alarmopvolging

Meldkamer en alarmopvolging

Met de installatie is het ook belangrijk over de alarmopvolging na te denken. Wie krijgt een melding als het alarm af gaat? U? De meldkamer? De politie? Op basis van een uitgebreide risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging bij uw huis of bedrijfspand in Alkmaar het slimst organiseert. Uiteraard 24/7.

Mistgenerator voor uw bedrijf

Het inbraakalarm gaat af. In een paar tellen staat de hele ruimte vol dikke, maar onschadelijke mist voor mensen en machines, apparaten of meubilair. Maar de inbreker ziet in één klap niets meer, hij raakt gedesoriënteerd. Mistgeneratoren zijn er voor ruimtes van 25 m2 tot wel 3500 m2 - en altijd zeer effectief!

Mistgenerator inbraak bewaking

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf of woning in Alkmaar?

Wilt u weten hoe u uw bedrijf of woning in Alkmaar optimaal beveiligt tegen inbraak en brand?

Wij denken graag met u mee voor de meest efficiënte oplossing - elk bedrijfspand en elk huis vraagt om een specifieke aanpak. Bel of mail ons voor meer informatie!