close

Retail beveiliging

Beveiliging in de retail is altijd een verhaal apart. Letterlijk. Elke winkel, supermarkt, groothandel of bouwmarkt vraagt om een specifieke beveiligingsoplossing die aansluit bij de lokale situatie en omstandigheden. Een optimaal beveiligingsplan is de vertaalslag daarvan - maatwerk is een must. Bij Concept Facilities vliegen we dat maatwerk zo efficiënt mogelijk in om de kosten te beheersen. Zo bent u verzekerd van een passend en betaalbaar beveiligingsplan en is uw verzekering op de juiste manier gedekt.    

Alarmsysteem voor retail

Modern, cyber-secure en tot risicoklasse 4: dat zijn de inbraakalarmsystemen van Vanderbilt. Die alarmsystemen worden op veel retaillocaties ingezet - winkels, groothandels, bouwmarkten, winkelcentra en supermarkten - en hebben hun meerwaarde bewezen. Als erkend installatiebedrijf levert Concept Facilities uitsluitend A-merken die voldoen aan de Europese norm EN50131.

Image
Image

Beheer op afstand

Een modern retail inbraakalarmsysteem beheert u uiteraard op afstand. Vanaf de smartphone kunt u makkelijk bij de codes, programma’s en instellingen van het alarmsysteem. Ook kunt u medewerkers specifieke rechten geven om het systeem te bedienen. We helpen u om uw codebeheer up-to-date en veilig te houden en monitoren op afstand. Dat scheelt enorm in de frequentie van onderhoud - een directe kostenbesparing. 

Retail - geïntegreerde oplossing

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing voor uw retaillocatie kan het verschil maken. Door videobewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging in één totaaloplossing te integreren maakt u een enorme slag in efficiency. Uw winkelmedewerkers kunnen vanaf één plek eenvoudig meerdere locaties en systemen bedienen en beheren. Geïntegreerd betekent bijna altijd maatwerk. Door standaardsystemen en beschikbare integraties te gebruiken, zijn kosten beheersbaar en verdient u de investering snel terug.

Image
Image

Meldkamer en alarmopvolging

Met de installatie van het alarm voor uw retailzaak is het van belang over de alarmopvolging na te denken. Wie krijgt de eerste melding? U of de meldkamer? Met een risico-inventarisatie kunnen wij u goed adviseren hoe u de alarmopvolging het slimst organiseert voor uw bedrijf - 24/7, dat spreekt voor zich.

Mistgenerator

Het inbraakalarm gaat af. In een paar tellen vult dikke mist de hele zaak. De mist is totaal onschadelijk voor mensen, goederen en apparaten of meubilair, maar maakt het de inbreker onmogelijk om verder te ‘werken’. Hij ziet niets meer en raakt gedesoriënteerd. Mistgeneratoren bewijzen keer op keer hun nut. Ze zijn er al voor ruimtes van 100 m2 tot wel 3500 m2.

Image

Inbraakbeveiliging voor uw retail-locatie?

Hoe beveiligt u als retailer uw pand het beste tegen inbraak en brand?
Wij denken graag met u mee. Er bestaat niet één oplossing, elke situatie vraagt om een eigen aanpak.

Bel of mail ons voor meer informatie!