close

Inbraakbeveiliging Amsterdam

Amsterdam heeft te maken met heel specifieke veiligheidsissues. Wilt u uw winkel, woning of kantoorpand goed beveiligen dan speelt de precieze locatie in Amsterdam daarbij een rol. Ook branche, aantal bezoekers en aantal medewerkers zijn van invloed op de keuze voor een slimme beveiligingsoplossing. Concept Facilities kent Amsterdam goed. We stemmen ons advies altijd af op uw situatie. Zo bent u zeker van een passend beveiligingsplan op maat en is uw verzekering ook op de juiste wijze gedekt.

Alarmsystemen

Cyber-secure, modern en bewezen: een goed inbraakalarmsysteem doet geen enkele concessie aan wat er technisch al kan. De alarmsystemen van Vanderbilt hebben een classificering tot en met risicoklasse 4 en worden ingezet in musea, bankfilialen, MKB-bedrijven, winkels en ook in woningen in Amsterdam. Concept Facilities werkt uitsluitend met A-merken die voldoen aan de Europese norm EN50131. .

Image
Image

Remote beheerfuncties

Een modern inbraakalarmsysteem stelt u in staat het  beheer van codes, programma’s en instellingen eenvoudig op afstand uit te voeren, vanaf uw smartphone. Zo houdt u uw codebeheer makkelijk up-to-date en veilig. Remote beheer betekent ook dat de frequentie van onderhoud omlaag kan en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Met dezelfde app bedient u deuren, hekwerken en verlichting.

Volledige toegangsbeveiliging

Bundel videobewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging in één geïntegreerde oplossing en profiteer maximaal van de efficiency die dat oplevert. Uw medewerkers bedienen vanaf één plek meerdere locaties - zo houdt u de regie. Ook geïntegreerde beveiligingsoplossingen zijn maatwerk, maar door te kiezen voor robuuste standaardsystemen en beschikbare koppelingen houdt u grip op de kosten. De investering is zo snel terugverdiend - zeker als het om gebruiksgemak gaat.

Image
Image

Alarmopvolging en meldkamer

Na de installatie van het alarmsysteem moet u ook over de alarmopvolging nadenken. Waar gaat een melding heen als het alarm af gaat? Naar u, of naar de meldkamer? Wij adviseren u na een uitgebreide risico-inventarisatie hoe u de alarmopvolging bij uw huis of bedrijfspand in Amsterdam het slimst organiseert. 24/7 - dat spreekt voor zich. 

Mistgeneratoren

Het inbraakalarm gaat af. De ruimte vult zich binnen een paar tellen vol dikke, maar onschadelijke mist. Geen punt voor mensen, apparatuur of meubilair – wél voor de inbreker. Hij ziet in één klap niets meer en raakt volledig gedesoriënteerd. Mistgeneratoren bewijzen keer op keer hun meerwaarde. Ze zijn er voor ruimtes van 25 m2 tot wel 3500 m2.

Image

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf of woning in Amsterdam?

Wilt u weten of en hoe u uw bedrijf of woning in Amsterdam het slimst beveiligt tegen inbraak of brand?
Voor de meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf of woning denken wij graag mee.

Bel of mail ons voor meer informatie!