close

Winkelbeveiliging

Wilt u weten hoe u uw bedrijf of woning in Alkmaar optimaal beveiligt tegen inbraak en brand?

Wij denken graag met u mee voor de meest efficiënte oplossing - elk bedrijfspand en elk huis vraagt om een specifieke aanpak. Bel of mail ons voor meer informatie!

Alarmsysteem voor uw winkel

Met een modern, cyber-secure en betrouwbaar alarmsysteem tilt u de beveiliging van uw winkel direct naar een hoger plan. De inbraakalarmsystemen van Vanderbilt hebben zichzelf bewezen in de praktijk – ze worden ingezet in winkels, winkelcentra en supermarkten. De beschikbare alarmsystemen gaan tot een risicoklasse 4. Als erkend installatiebedrijf leveren wij uitsluitend A-merken die voldoen aan de Europese norm EN50131.

Image
Image

Beheer op afstand

Een modern inbraakalarmsysteem bedient u natuurlijk op afstand - via een app op uw smartphone. Codes, programma’s en andere instellingen beheert u makkelijk, snel en waar u maar wilt - zo houdt u het inbraakalarmsysteem veilig en up-to-date. U kunt medewerkers verschillende rechten geven. Door het inbraakalarmsysteem op afstand te monitoren kan de frequentie van het onderhoud omlaag: dat scheelt in de kosten.

Geïntegreerde beveiliging

Door videobewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging én brandbeveiliging van uw winkel(s) in één totaaloplossing te integreren zet u een enorme stap in efficiency. Uw winkelmedewerkers kunnen via een heldere gebruikersinterface eenvoudig de beveiligingssystemen op één of meerdere locaties bedienen. Geïntegreerde oplossingen zijn eigenlijk altijd maatwerkoplossingen. Concept Facilities gebruikt zoveel mogelijk standaardsystemen en beschikbare integraties om de kosten toch laag te houden. Zo verdient u de investering snel terug.

Image
Image

Meldkamer en alarmopvolging

Met een alarminstallatie voor uw winkel is het ook belangrijk over de alarmopvolging na te denken. Wie krijgt een melding als het alarm in de winkel af gaat, u? Of de meldkamer of de politie? Na een risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging het slimst organiseert. Natuurlijk  24/7.

Mistgenerator voor uw winkel

Het inbraakalarm gaat af. In een paar tellen staat de hele winkel vol dikke mist. Onschadelijk voor uw mensen, goederen en apparaten of meubilair. Maar wel heel vervelend voor de inbreker. Die ziet in één klap niets meer en raakt volledig gedesoriënteerd. Mistgeneratoren zijn er al voor ruimtes van 25 m2 en 100 m2, tot wel 3500 m2 - en altijd even effectief!

Image

Inbraakbeveiliging voor uw winkelpand?

Wilt u weten hoe u uw winkel het beste beveiligt tegen inbraak en brand?
Wij denken graag met u mee voor de optimale oplossing in uw situatie.

Bel of mail ons voor meer informatie!