close

Een optimale beveiliging van uw woning

Ook al is er bij u thuis ‘niets’ te halen: voorkómen dat criminelen dat zelf komen controleren is de beste beveiliging. De optimale woning beveiliging draait dan ook in de eerste plaats om preventie. Kritisch kijken naar de zwakke plekken in en rond uw huis. Maar ook: nadenken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie en zo de beveiliging van uw woning een boost geven.

Onze woningbeveiliging oplossingen

Of u nu kiest voor een hoorbaar of stil alarm, waarbij er natuurlijk wel een seintje naar de politie of het beveiligingsbedrijf gaat, voor camerabewaking of voor andere vormen van inbraakbeveiliging: de oplossing moet goed werken voor uw woning en deze optimaal beveiligen. Omgeving, type woning en andere factoren spelen een belangrijke rol bij die keuze.

Image

Persoonlijk alarm

Met een persoonlijk alarm - een kleine zender die u bij u draagt - kunt u altijd en overal hulp van familie, vrienden of professionals inschakelen. U bepaalt zelf naar wie de melding gaat. Zo’n persoonlijk alarm geeft de drager een sterk gevoel van veiligheid - en dat is onbetaalbaar.

Image

Intercomsystemen

Een intercomsysteem geeft bewoners van woningen en appartementencomplexen de volledige regie over de (gedeelde) voordeur. Via een videoverbinding ziet u wie er aanbelt – u bepaalt of u opendoet. Een veilig idee!

Beveiliging is maatwerk

Kant-en-klare beveiligingssystemen zijn een illusie. Factoren als locatie, type gebouw, de medebewoners of gebruikers van het pand en andere kenmerken bepalen welke combinatie van oplossingen resulteert in de meest optimale beveiliging. Maatwerk dus. De kritische blik en de knowhow van een expert geven u dat inzicht.

Meer informatie of offerteaanvraag

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.  Meer informatie of een offerte ontvangen?