close

Inbraakbeveiliging Schagen

U wilt dat uw winkel of bedrijfspand in Schagen goed beveiligd is tegen inbraak. En u wilt veilig en onbezorgd kunnen wonen (en op vakantie). Ook in Schagen begint inbraakbeveiliging bij preventie - er zijn talloze goede alarmsystemen op de markt. Concept Facilities uit Schagen kijkt graag naar de specifieke situatie bij u thuis of op het werk: wat zijn de risico’s en hoe beperken we die maximaal? Concept Facilities kent de regio en werkt volgens de richtlijnen van het Nederlandse VRKI (Verbeterde Risicoklasse-indeling) instrument. Zo bent u zeker van een goed beveiligingsplan en is uw verzekering ook op de juiste wijze gedekt.

Alarmsystemen

Uw veiligheid is onze zorg. Daarom werken we alleen met A-merken zoals Vanderbilt, Ajax, Zerowire en Jablotron. Al onze inbraaksignaleringssystemen voldoen aan de Europese norm EN50131 - wij installeren systemen tot en met risicoklasse 4. Dat doen we trouwens niet alleen in woningen maar ook in bijvoorbeeld musea, bankfilialen en bij grote en kleine winkels en bedrijven.

Image
Image

Beheer op afstand

Met een modern inbraakalarmsysteem kunt u het  beheer van codes, programma’s en instellingen snel en eenvoudig op afstand uitvoeren. Concept Facilities uit Schagen helpt u om het codebeheer up-to-date en veilig te houden. Wij monitoren systemen op afstand en brengen zo de frequentie en kosten van het onderhoud terug naar wat echt nódig is. Uiteraard bestuurt u de inbraakalarmsystemen vanaf uw smartphone. Met dezelfde app bedient u deuren, hekwerken of verlichting.

Geïntegreerde beveiliging

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing, waarin videobewaking, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging samen worden geregeld is ontzettend efficiënt. Uw medewerkers kunnen vanaf één plek de systemen op meerdere locaties tegelijk bedienen en beheren. Geïntegreerd betekent bijna altijd maatwerk. Door te kiezen voor standaardoplossingen en beschikbare koppelingen zijn de kosten beheersbaar en is een investering in geld, tijd en gebruiksgemak snel terugverdiend.

Image
Image

Alarmopvolging en meldkamer

Met de installatie is het alarmsysteem nog niet af. Ook over de alarmopvolging moet worden nagedacht. Want wie krijgt een melding als het alarm af gaat? Uzelf of de meldkamer? Op basis van een doordachte risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging bij uw huis of bedrijfspand goed en veilig organiseert. 

Mistgeneratoren

Het inbraakalarm gaat af en in een paar seconden staat de hele ruimte in een dikke, maar onschadelijke mist voor mensen en machines, apparaten of meubilair. De inbreker ziet geen hand voor ogen meer en raakt gedesoriënteerd. Wij leveren zulke  mistgeneratoren voor kleine en grote ruimtes,  van 25 m2 tot wel 3500 m2.

Image

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf of woning in Schagen?

Wilt u weten of en hoe u uw bedrijf of woning in Schagen optimaal kunt beveiligen tegen inbraak en brand? Wij denken graag met u mee voor de efficiëntste oplossing voor uw bedrijfspand, kantoor of woning.

Bel of mail ons voor meer informatie!