close

Alarmsysteem voor thuis

Als u zich ergens veilig wilt voelen, is het wel thuis. Startpunt voor een goede beveiliging bent u zelf: gebruik uw gezonde verstand en doe deuren en ramen op slot. Hang niet aan de grote klok dat u op vakantie bent. Met een slim alarmsysteem tilt u de beveiliging van uw woning wél naar een hoger plan. En: dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem biedt allerlei slimme mogelijkheden. Zo kan het systeem gekoppeld worden aan slimme sensoren, automatische lampen en hoorbare of zichtbare alarmsignalen. Ook verstuurt het systeem direct een melding van de inbraak naar uw smartphone of de meldkamer. Last but not least: draadloos is makkelijk en snel geïnstalleerd en heel betaalbaar.

Draadloos alarmsysteem
Bedraad alarmsysteem

Bedraad alarmsysteem

Natuurlijk kunt u ook kiezen om uw nieuwe of te verbouwen woning te voorzien van een bedraad inbraakbeveiligingssysteem. We kunnen al in een vroeg stadium met de aannemer afstemmen waar de benodigde leidingen moeten komen. Onze monteur kan dan eenvoudig alle kabels en componenten installeren voor het alarmsysteem in uw huis.

Onze merken

Uw veiligheid is onze zorg. Daarom werken we alleen met A-merken zoals Vanderbilt, Ajax, Zerowire, Jablotron, Avigilon en Honeywell. Al onze inbraaksignaleringssystemen voldoen aan de Europese norm EN50131 - wij installeren systemen tot en met risicoklasse 4. Dat doen we trouwens niet alleen in woningen maar ook in musea, bankfilialen en bij winkels en bedrijven.

Onze merken

Onderhoud en alarmopvolging

Met de installatie is het alarmsysteem nog niet af. Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk. En ook over de alarmopvolging moet worden nagedacht. Want wie krijgt een melding als het alarm af gaat? U of de meldkamer? Op basis van een doordachte risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging bij uw bedrijf goed en veilig organiseert. 

Maximale veiligheid thuis?

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging voor thuis.
Uw vraag is ons startpunt, onze knowhow de route naar de optimale beveiliging van uw woning.
Meer informatie of een offerte ontvangen?