close

U kunt uw woning steeds slimmer en veiliger maken. Denk aan smart verlichting of smart speakers. Die maken je woning meestal comfortabeler, niet per definitie veiliger. Wel kunnen deze producten een rol spelen bij inbraakbeveiliging als ze gekoppeld worden aan andere producten en diensten. We nemen u graag mee ‘on tour’.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem biedt allerlei slimme mogelijkheden. Voor extra veiligheid kan het systeem gekoppeld worden aan slimme sensoren en automatische lampen. Maar u wilt meer dan een smart home. Inbrekers komen immers van buitenaf. Een alarmsysteem moet inbrekers afschrikken en de bewoners laten weten dat er iets gebeurt met een duidelijk geluid en/of zichtbaar alarmsignaal. Bovendien ontvangt u bij de eerste stap van de inbreker in een woning of op een perceel (dus ook buiten) een melding op uw smartphone. Last but not least: draadloos is makkelijk geïnstalleerd en heel betaalbaar.

Draadloos alarmsysteem
Bedraad alarmsysteem

Bedraad alarmsysteem

Natuurlijk kunt u ook kiezen om uw nieuwe woning of pand tijdens de bouw te voorzien van een bedraad inbraakbeveiligingssysteem. We kunnen al in een vroeg stadium met de aannemer afstemmen waar de benodigde leidingen moeten komen. Onze monteur kan dan eenvoudig de benodigde kabels en componenten installeren.

Onze merken

Uw veiligheid is onze zorg. Daarom werken we alleen met A-merken zoals Vanderbilt, Ajax, Zerowire en Jablatron. Al onze inbraaksignaleringssystemen voldoen aan de Europese norm EN50131 - wij installeren systemen tot en met risicoklasse 4.

 

Dat doen we trouwens niet alleen in woningen maar ook in bijvoorbeeld musea, bankfilialen en bij winkels en bedrijven.

Onze merken

Maximale veiligheid thuis?

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging voor thuis.
Uw vraag is ons startpunt, onze knowhow de route naar de optimale beveiliging van uw woning.
Meer informatie of een offerte ontvangen?