close

Persoonlijk alarm voor thuis en onderweg

U wilt zich veilig voelen - waar u ook bent en op elk moment van de dag. Dit kan met de CQ-5 Alarmzender. Deze alarmzender is te vergelijken met een mobiele telefoon maar dan een heel kleine. Draag hem om uw hals of klik hem met de clip vast aan uw broek of jas. Een simpele druk op de knop is voldoende om de hulp van uw familie, vrienden, collega’s of professionals in te schakelen.

Alarmsysteem voor senioren

De alarmen van de CQ-5 Alarmzender kunt u laten

uitkomen bij mensen die u kent en vertrouwt. Zij ontvangen uw alarmoproep direct op hun mobiele telefoon. Ook kunt u de alarmoproep door laten zetten naar een professionele zorgorganisatie of meldcentrale.

Alarmsysteem voor senioren
Spreek- luisterverbinding met locatiebepaling

Spreek- luisterverbinding met locatiebepaling

Met de CQ-5 Alarmzender is communicatie altijd mogelijk. Contact met een hulpverlener verloopt via de spreek-luisterverbinding. Ook is de CQ-5 Alarmzender uitgerust met een locatiebepaler die binnenshuis én buitenshuis werkt.

Maximale veiligheid thuis?

Een veilig gevoel is onbetaalbaar, net als de zekerheid dat er altijd iemand is waarop u terug kunt vallen. Vaak zijn na een alarm een paar geruststellende woorden op afstand al voldoende.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een persoonlijk alarmsysteem voor u.