close

Camerabewaking voor bedrijf of organisatie

De beveiligingswereld staat niet stil en de ontwikkeling van nieuwe en slimme technologieën gaat snel. Denk daarbij aan camera’s die zelfs in het donker, ongeacht de weersomstandigheden, op het juiste moment een alarm kunnen doorsturen. Een ander voorbeeld is camera’s die als slimme sensor worden ingezet. Met de data die deze sensoren genereren kunnen we niet alleen beveiligen, maar ook analyses uitvoeren om processen in winkels efficiënter te maken. Om dit te kunnen realiseren werkt Concept Facilities alleen met apparatuur van de hoogste kwaliteit.

IP camerabewaking

Het is tijd om een stap in de toekomst te zetten. Of u nu een upgrade overweegt of een nieuwe installatie van het hele beveiligingssysteem wilt uitvoeren, IP camerabewaking is de nieuwe standaard. Vergeleken met de traditionele analoge installatie doet een IP camerasysteem zoveel meer, zoals het leveren van een betere beeldkwaliteit en het afleveren en opnemen in een hogere resolutie. Bovendien beschikt een dergelijk systeem over tal van geavanceerde functies, waaronder artificial Intelligence. En het wordt nog beter - dit alles kan worden gedaan met minder apparaten en aanzienlijk minder kabels.

IP camerabewaking
Intelligente camerasystemen

Intelligente camerasystemen

Een modern camerasysteem doet meer dan alleen zien, het analyseert en alarmeert vanuit een betere kennis van de situatie. Een innovatie op het gebied van camerabewaking is de toevoeging van intelligente deep learning-algoritmes. Met de kracht van deze technologie worden alarmen nauwkeuriger dan ooit te voren. Het wordt namelijk mogelijk om actief mensen en voertuigen te herkennen en op basis daarvan een beslissing te nemen. Zeg vaarwel tegen de dagen van vele valse alarmen door bladeren, dieren of schaduwen.

Security meets marketing

Bewakingscamera’s worden vandaag de dag veelvuldig ingezet als slimme sensoren. Naast de traditionele beveiligingsdoeleinden krijgen ze hiermee een toegevoegde waarde in bijvoorbeeld de marketing. Met de systemen maakt u per minuut van de dag inzichtelijk hoeveel mensen er zich in een winkel bevinden met ‘people counting’, waar zij het meest in de winkel komen met ‘heat mapping’ en genereert u een alarm voor de bedrijfsleider wanneer klanten te lang in de rij voor de kassa staan. Deze data helpt u om de processen in winkels te optimaliseren en klanten een betere ervaring te bieden.

Security meets marketing
Warmtebeeld camera’s

Warmtebeeld camera’s

Warmtebeeldcamera’s zijn gebaseerd op unieke thermische technologie. Dat betekent dat deze camera’s niet op de traditionele manier ‘zien’, ze ‘visualiseren’ infrarode straling. De infraroodregistratie wordt voor de gebruiker zichtbaar gemaakt met beelden die de temperatuurverschillen aangeven. Deze techniek is perfect voor perimeterbewaking, vooral over lange afstanden, omdat warmtebeeldcamera’s goed functioneren in complete duisternis en onder alle weersomstandigheden.

Real time monitoring in 4K

Het is voor real-time monitoring van cruciaal belang dat de beelden die binnenkomen van hoge kwaliteit zijn, op elk moment van de dag. Met hoge resolutie 4K-bewakingscamera’s en flexibele PTZ-camera’s, die over honderden meters kunnen inzoomen en een haarscherp beeld afleveren, kan elke situatie perfect in beeld worden gebracht. Innovatie in camera- en beeldverwerkingstechnieken heeft er voor gezorgd dat we 24 uur per dag elke situatie volledig in kleur en haarscherp in beeld kunnen brengen.

Real time monitoring in 4K
Tijdelijke camerabeveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging

Bent u op zoek naar tijdelijke camerabeveiliging voor uw locatie of terrein? Wij leveren camerabewakingssystemen voor bouwlocaties en evenementen, maar ook om extra toezicht te verkrijgen op een bestaand erf of gebied. Als er geen stroom en/of internet aanwezig is bieden wij een oplossing met een autonome camerasysteem voorzien van een 4G-modem en voeding via zonnecellen. Zo kunt u uw verkeersstromen en/of goederen non-stop in de gaten houden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. Een systeem huren? Neem direct contact met ons op.

Veiligheidsscan?

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met waar u goed in bent: uw business dus. Wel zo prettig om niet te hoeven omkijken naar de beveiliging. Een onafhankelijke veiligheidsscan laat zien of u de juiste maatregelen hebt getroffen en waar mogelijk zwakke plekken zitten.