close
Geschreven door: Super User
Categorie: Nieuws
Hits: 4649

Solar camera, draadloze camerabewaking zonder stroom

 

Verbeter de veiligheid op afgelegen terreinen met continue camerabewaking. Ook als op die plek geen internet of stroom beschikbaar is. Dit kan met een tijdelijke of permanent geplaatste solar camera, een slimme camera die door zonne-energie wordt gevoed en een signaaloverdracht via 4G heeft. 

 

Verlaten bouwterreinen, afgelegen landbouwpercelen, parken of evenementen. Projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, boeren en gemeentemedewerkers breken zich soms het hoofd over hoe ze kunnen voorkomen dat vandalen en criminelen op zulke locaties ongehinderd hun gang kunnen gaan. In veel gevallen lijkt een effectieve beveiliging onmogelijk en is een 24-uursbewaking met personeel te duur.

 

Concept facilities solar cam

 

De solar camera oplossing van Concept Facilities

Speciaal voor afgelegen locaties zonder toegankelijke elektriciteitsvoorziening levert en installeert Concept Facilities de HikVision Solar Cam. Een slimme outdoor camera met zonnecellen en accu die maar liefst zeven dagen zonder zon zijn bewakingstaken kan uitvoeren. En natuurlijk laadt hij weer op als de zon schijnt. Hiermee zorgt de camera voor een 24/7 bewaking op uw locatie zonder dat er kabels aangelegd hoeven te worden. De behuizing van het camerasysteem is IP66 geclassificeerd. Hiermee functioneert het systeem onder alle weersomstandigheden optimaal en levert het zelfs stabiele beelden bij windkracht 12. De beelden van de solar camera zijn eenvoudig via een gratis app te bekijken. Daarnaast worden de beelden opgeslagen en kunt u ze later bekijken, downloaden en delen.

 

Scherpe beelden, ook in het donker en bij schemering

Het systeem heeft een 2 MP darkfighter camera die geschikt is voor het registeren van ultra low light beelden. Daarnaast heeft de solar camera een infrarood lichtbron met een reikwijdte van 30 meter waarmee de camera ook beelden in het donker kan vastleggen.

 

tijdelijke bouwplaats camera hikvision solar cam

 

Tijdelijke bouwplaatsbeveiliging of bewaking bij evenementen   

De solar camera is ook uitermate geschikt voor een tijdelijke camerabewakingsdoeleinden bij bouwplaatsen of evenementen. Door zijn geheel draadloze configuratie is hij eenvoudig te plaatsen zelfs als de locatie zeer afgelegen of uitgestrekt is. Als u meerdere camera’s laat plaatsen dan kunnen die allemaal via dezelfde applicatie worden uitgelezen. Maar Concept Facilities kan ook voor een integratie met andere bewakingssystemen zorgen.

 

Montage aan wand of in cameramast

Een praktische montageplaat maakt het mogelijk om de solar camera aan een cameramast of wand te monteren. De installatie en cameramasten kunnen hierbij door Concept Facilities worden verzorgd.

 

Kopen, huren en installatie

De solar camera is te koop en te huur. Daarnaast helpt Concept Facilities u met de installatie en verzorgt waar nodig ook de integratie met andere camera- en bewakingssystemen. Bekijk het onderstaande productleaflet voor meer informatie of neem direct contact op met Concept Facilities en vraag een offerte aan.

 

Product leaflet solar camera