close

Inbraakbeveiliging voor bedrijf en organisatie

Inbraakbeveiliging is voor de één een noodzakelijk kwaad en voor de ander een enorme geruststelling. Helaas worden we als samenleving nog te vaak geconfronteerd met inbraak en diefstal van waardevolle spullen. Behalve dat het afschrikt, zorgt een goed inbraakalarmsysteem voor een zo vroeg mogelijke detectie, alarmering naar de meldkamer en zet het ongevraagde bezoekers onder tijdsdruk.

VEB Erkend en systemen met certificaat

Of u nu uw winkel, kantoor of een ander bedrijfspand wenst te beveiligen, bij Concept Facilities kunt u terecht voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Concept Facilities is een VEB Erkend beveiligingsbedrijf en adviseert en installeert volgens de richtlijnen van het Nederlandse VRKI (Verbeterde Risicoklasse-indeling) instrument. Hiermee bent u zeker van een goed beveiligingsplan en is uw verzekering ook op de juiste wijze gedekt.

Alarmsysteem

Wij bieden uitsluitend A-merken die voldoen aan de Europese norm EN50131 en kunnen inbraakbeveiligingssystemen tot en met risicoklasse 4 installeren. Zo werken wij al geruime tijd met de inbraakalarmsystemen van Vanderbilt, een modern, cyber-secure en bewezen platform wat in Europa breed toegepast wordt, van bekende musea en bankfilialen tot aan MKB en woningen.

Image
Image

Remote beheer

Een modern inbraakalarmsysteem zorgt ervoor dat beheer van codes, programma’s en instellingen snel en eenvoudig op afstand uitgevoerd kan worden. Concept Facilities kan u hiermee helpen en ervoor zorgen dat u uw codebeheer up-to-date en veilig houdt. Door systemen op afstand te monitoren kan Concept Facilities de frequentie – en kosten – van onderhoud terugbrengen naar wat nódig is. Uiteraard zijn de inbraakalarmsystemen ook met uw smartphone te bedienen en kunt u dezelfde app gebruiken om deuren, hekwerken of verlichting te sturen.

Bouwkundig maatregelen

Inbraakpreventie begint natuurlijk gewoon bij goede sloten op ramen en deuren van uw bedrijfspand - bouwkundige maatregelen dus. Kwestie van overal robuust hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk monteren. Hoe steviger de schil, hoe onaantrekkelijker voor inbrekers. Elektronische maatregelen zoals een alarm of camera’s zijn stap twee.

Image
Image

Alarmopvolging en meldkamer

Het alarm gaat af. Wat dan? Ook voor de alarmopvolging kunt u kiezen wat het beste bij u en uw bedrijf past. Wie krijgt een melding als het alarm af gaat? U of de meldkamer? Op basis van een doordachte risico-inventarisatie adviseren wij hoe u de alarmopvolging bij uw bedrijf goed en veilig organiseert, 24/7.

Mistgeneratoren

Het inbraakalarm gaat af en in een paar seconden staat de hele ruimte in een dikke, maar ongevaarlijke mist die geen schade berokkent aan machines, apparaten of meubilair. De inbreker ziet geen hand voor ogen meer en raakt gedesoriënteerd. Mistgeneratoren zijn er voor kleine en grote ruimtes, van 25 m2 tot wel 3500 m2.

Image

Inbraakbeveiliging veiligheidsscan?

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met waar u goed in bent: uw business dus. Wel zo prettig om niet te hoeven omkijken naar de inbraakbeveiliging. Een onafhankelijke veiligheidsscan laat zien of u de juiste maatregelen hebt getroffen en waar mogelijk zwakke plekken zitten.