close

Intercomsysteem voor bedrijf en organisatie

Via een intercomsysteem kunt u eenvoudig met een bezoeker praten en hem of haar via een videoverbinding ook zien. Er bestaan conventionele, IP- of GSM- systemen voor intercoms. Welke oplossing het beste bij uw organisatie past, hangt onder meer af van locatie en bezoekersaantallen. Wij denken graag met u mee over een intercomsysteem dat perfect aansluit op uw wensen en situatie.

Intercomsysteem voor entree

Of het nou om de entree van een woning, kantoor, appartementencomplex of kinderdagverblijf gaat: u wilt graag weten wie er voor de deur staat. Met een intercom weet u voordat u de deur open doet wie uw bezoeker is. Zijn er meerdere bewoners of gebruikers in een pand, kies dan voor een intercom met meerdere knoppen of een ingebouwd adresboek. Het systeem bedient u vanaf uw telefoon of via een app.

Intercomsysteem voor entree
Intercomsysteem voor slagboom

Intercomsysteem voor slagboom

Slagbomen zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Met een passende intercom kunt u bezoekers welkom heten en bepalen of ze toegang krijgen tot uw terrein. Er bestaan diverse modellen. Retrofit is ideaal bij het vervangen van bestaande systemen. Maar ook IP of GSM is mogelijk. Met of zonder app -  de keuze is aan u!

Totale toegangscontrole oplossing?

Zeker voor grotere organisaties kan een complete toegangscontrole oplossing ideaal zijn. Van een slagboom bij de entree van de parkeerplaats inclusief intercom tot en met de videoverbinding bij de deur van het kantoor: u houdt continu de regie wie er op bij uw bedrijf binnenkomt.

Efficiënt en klantvriendelijk!

Meer informatie?

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Meer informatie of een offerte ontvangen?