close

Toegangscontrole voor bedrijfspand of terrein

Exact weten welke personen en voertuigen op uw terrein of in uw gebouw komen? Met een goed toegangscontrolesysteem bepaalt u wie waar mag komen en op welk moment. Toegangscontrolesystemen kunt u op veel verschillende manieren inzetten - welke oplossing het beste past bij uw organisatie hangt af van onder meer risiconiveau, branche en aantal medewerkers. Wij denken graag met u mee zodat het toegangscontrolesysteem perfect aansluit bij uw eisen.

Kaartleessystemen

Kaartleessystemen zijn een ontzettend efficiënt en effectief toegangscontrolesysteem voor grotere gebouwen met veel gebruikers. Met ons systeem kunt u tot wel 500 deuren beheren. Zo controleert u eenvoudig wie het terrein of gebouw betreden. Dankzij de ingebouwde webserver is er geen extra software nodig. Met ons kaartleessysteem beschikt u over de veiligste kaartleestechniek die op dit moment op de markt is. Er bestaat ook een draadloze variant.

Kaartleessystemen
Slagboom toegangscontrole

Slagboom toegangscontrole

Met een slagboominstallatie sluit u een terrein eenvoudig af voor foutparkeerders. Kunnen uw eigen medewerkers, klanten of bewoners hun auto niet kwijt door voertuigen die niet op het terrein mogen parkeren? Met een slagboom houdt u deze ongewenste parkeerders buiten de deur. Onze slagboominstallaties bieden verschillende mogelijkheden waardoor u ze goed kunt afstemmen op de situatie op uw terrein.

Intercoms

Zien wie er voor de deur staat via een app op uw smartphone? Dat kan met onze intercom app die werkt met innovatieve IP-technologie. Er bestaan verschillende video intercoms, van tamelijk eenvoudige tot zeer uitgebreide versies voor bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorlocaties. Voor elke situatie bedenken wij een passende oplossing – daar adviseren we u bij Concept Facilities graag over.

Intercoms

Meer informatie?

Concept Facilities is een ervaren partner op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Meer informatie of een offerte ontvangen?