close
Geschreven door: Super User
Categorie: Nieuws
Hits: 3368

Mistgenerator; wie niet snel is, moet slim zijn

 

Inbrekers zijn al lang en breed gewend aan conventionele inbraakalarmen. Ze weten dat het meestal een minuut of tien duurt tot politie of bewakers arriveren - en dan zijn zij allang vertrokken. Met de buit. Een gemiddelde inbraak duurt niet langer dan acht minuten.

 

 Mistgenerator voor winkel of bedrijfspand

 

Die race tegen de klok gaat u waarschijnlijk nooit winnen. En wie niet snel is, moet slim zijn. Het is een stuk effectiever om de inbreker in een vroeg stadium bij zijn 'werk' te storen en hem het rondneuzen in uw pand onmogelijk te maken of hem daar flink bij te hinderen. Bijvoorbeeld met een mistmachine. Gaat het alarm af, dan zet een mistgenerator de ruimte razendsnel in een dichte mist. De inbreker ziet geen hand voor ogen meer: inbraak mislukt.

 

Mistgenerator - Tip!

Combineer de mistmachine met een stroboscoopflitser: de rook én de flitslichten zorgen samen voor totale desoriëntatie bij de inbreker. Die wil dan nog maar één ding: wegwezen en wel zo snel mogelijk.

 

Mistgenerator aansluiten op alarmsysteem

Protect mistmachines zetten een ruim kantoor of een winkel direct na het afgaan van het inbraakalarm vol met mist. Ze kunnen op elk bestaand beveiligingssysteem worden aangesloten. De uitstoot van het apparaat is ongeveer 1.100 m3 per dertig seconden (afhankelijk van model vanaf 600 m3 tot 2.700 m3). De mist is een mengsel van glycol en water en volkomen onschadelijk voor mens en dier, IT-apparatuur, machines, kleding en meubels.

 

Eenvoudige plaatsing en stijlvol ontwerp

Dankzij het stijlvolle ontwerp en de verschillende kleuren van de Protect mistgenerator past deze in elk interieur. En omdat het niet uitmaakt in wat voor positie de mistgenerator wordt geplaatst, is er altijd wel een plek te vinden aan de muur of direct aan het plafond. Of zelfs uit het zicht, boven een systeemplafond - zolang de uitstroomopening maar vrij wordt gehouden van obstakels.

 Mistgenerator protect - Concept Facilities

Protect mistgeneratoren:

  • beveiligen direct
  • voorkomen of verminderen braakschades
  • beschermen tegen vandalisme
  • verlagen de verzekeringspremie
  • garanderen de continuïteit van het bedrijf na een inbraak
  • garanderen u uw nachtrust

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Protect misgenerator en de koppeling aan uw alarmsysteem? Stuur dan een bericht via ons contactformulier met in de onderwerpsregel “Protect misgenerator”